Termeni și condiții

1. Definiții și termeni

NailsWhaaat – este denumirea comercială a societății WHAAAT NOW S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, având număr de ordine în Registrul Comerțului J20/648/2022, cod unic de înregistrare fiscală 46055624.

Vânzător – NailsWhaaat 

Site – magazinul online găzduit la adresa web nailswhaaat.com și subdomeniile acestuia de către NailsWhaaat.

Client/Cumpărător – poate fi orice persoană fizică cu vârsta peste 16 ani sau orice persoană juridică ce are sau obține acces la Conținut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către NailsWhaaat (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între NailsWhaaat și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui cont de client.

Conținut – reprezintă:

 • toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • conținutul oricărui e-mail trimis Clientului de NailsWhaaat prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al NailsWhaaat, Client, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;

Vizitarea, utilizarea și cumpărarea produselor de pe site, implică acceptarea terminelor și condițiilor:

 

2. Prețurile produselor

Prețurile produselor sunt cele afișate pentru fiecare produs în parte.
NailsWhaaat va putea desfășura orice campanie promoțională pentru produsele afișate pe site, promoții ale căror condiții vor fi stabilite în întregime de către societatea comercială.

Notă importantă:
În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic sau prin e-mail în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat încă.

 

3. Plată și facturare

În urma efectuării unei comenzi pe Site, se va emite factură fiscală cu datele furnizate de către client. Cumpărătorul se obligă să furnizeze Vânzătorului informații corecte, actualizate, conforme și adevărate, care sunt necesare emiterii facturii fiscale conform legislației românești.

Prețurile afișate pe Site conțin T.V.A.

Factura este livrată Cumpărătorului prin poștă electronică, la adresa de e-mail furnizată odată cu efectuarea comenzii. În cazul în care din motive de neglijență, eroare sau din alte motive tehnice, Clientul nu a primit factura de la Vânzător, acest fapt trebuie sesizat pe Chat ori pe adresa de e-mail contact@nailswhaaat.com

Modalitățile de plată acceptate sunt:

 • Plata la ridicarea produselor; clientul va înmâna reprezentantului NailsWhaaat contravaloarea cash sau cu cardul a comenzii, în schimbul produselor.

 

4. Procesarea și livrarea comenzilor

O comandă online poate fi plasată în orice moment. Perioada de procesare a comenzilor este de luni până vineri în intervalul orar 10:00-18:00, exceptând sărbătorile legale și zilele libere anunțate pe site. Termenul de procesare a unei comenzi este de 1-5 zile lucrătoare din momentul plasării acesteia, exceptând situațiile de urgență la nivel local sau național când timpul de procesare poate crește. 

Odată ce comanda a fost pregătită, aceasta poate fi ridicată din punctul de lucru NailsWhaaat (Bulevardul Eroilor 32, Cluj-Napoca) în termen de 48 de ore.

 

5. Obligațiile Cumpărătorului

 • să furnizeze informații reale, corecte și actuale despre entitatea sa atunci când acestea i se cer, în caz contrar există posibilitatea refuzării comenzilor;
 • să accepte soluționarea eventualelor probleme în termen de 30 de zile de la data sesizării acestora printr-un email adresat Vânzătorului la adresa contact@nailswhaaat.com;
 • să accepte Termenii și condițiile Vânzătorului odată cu lansarea comenzilor și să achite contravaloarea mărfii prin metodele puse la dispoziție. În situația în care un client refuză de mai mult de două ori ridicarea produselor comandate în sistem de plată la ridicare, ne rezervăm dreptul de a nu mai onora comenzi ulterioare din partea acestuia decât dacă sunt efectuate cu plata în avans.

 

6. Obligațiile Vânzătorului

 • să pună la dispoziția Cumpărătorului gratuit informații profesionale cu privire la produsele și serviciile sale. Conținutul publicat în magazinul virtual are caracter orientativ. Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. În funcție de lotul în care au fost fabricate, aspectul real al produsului poate să difere.
 • să contacteze Clientul pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;
 • să proceseze comenzile în cel mult 5 zile de la confirmarea comenzii, dacă acestea sunt în stoc, cu excepția situațiilor descrise la punctul 4;
 • să utilizeze datele personale colectate de la Clienți în concordanță cu protecția datelor personale, parte integrantă din Politica de confidențialitate.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul prezentului contract/acord, fără notificarea în prealabil a Clienților.

 

7. Renunțarea la cumpărare / retragerea din contract

Conform legislației în vigoare – Ordonanţa de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014), renunțarea la cumpărare/retragerea din contract este aplicabilă doar clienților persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termenul legal de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Renunțarea la cumpărare în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsele pot fi returnate numai prin anunțarea în prealabil a Vânzătorului prin email la adresa contact@nailswhaaat.com. Produsele se pot returna respectând cerințele noastre, precum și luând la cunoștință dacă produsul este eligibil pentru retur, conform punctului 8 din prezentul contract. Costurile pentru returnarea produsului vor fi suportate de către Cumpărător. Dacă produsul returnat de dumneavoastră este eligibil și este returnat în ambalajul original, cu toate accesoriile incluse, banii se rambursează în termen de 14 zile de la primirea acestuia, într-un cont (IBAN) indicat de dumneavoastră.

Atenție: Coletele expediate cu plata transportului la Vânzător vor fi refuzate!

În cazul în care se constată diferențe între produsul livrat inițial, înlocuiri sau deteriorări, sau produsul nu este livrat în ambalajul original, Vânzătorul va putea amâna rambursarea banilor și poate refuza primirea produsului. Cheltuielile directe de returnare a produselor cad în sarcina Cumpărătorului. În cazul în care motivul returului este un defect de producție care nu a fost observat la livrare de către Vânzător, cheltuielile de returnare vor fi suportate de către Vânzător.

 

8. Eligibilitatea pentru retur

Nu se pot returna următoarele tipuri de produse/servicii:

 • produse efectuate după specificațiile cumpărătorului sau personalizate (la comandă);
 • produse sau bunuri care au fost desigilate de Cumpărător;

 

9. Dispoziții finale

Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenele de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Dacă unele dintre clauzele Acordului devin sau sunt declarate nule, validitatea celorlalte clauze nu va fi afectată. Acordul va fi interpretat conform legilor din România. Părțile vor face toate eforturile pentru a rezolva pe cale amiabilă, prin tratative directe, orice neînțelegere sau dispută care se poate ivi între acestea, în cadrul sau în legătură cu îndeplinirea acordului. Dacă după 15 zile lucrătoare de la începerea tratativelor părțile nu reușesc să rezolve în mod amiabil o divergență contractuală, fiecare poate solicita ca disputa să se soluționeze de către instanțele judecătorești competente din România.